Museokorttiklubi #3 Kaapelin museoissa 29.1.

Checkpoint Helsingin ja Museokortin syksyllä 2015 lanseeraama klubisarja jatkuu.

Museokorttiklubilla ajankohtaisia yhteiskunnallisia teemoja käsitellään puheen ja elävän musiikin kautta. Jokaisessa klubi-illassa kuullaan teemaan pohjautuva puheenvuoro ja musiikkiesitys.

Vuoden ensimmäinen Museokorttiklubi järjestetään Kaapelitehtaan museokeskittymässä: Suomen valokuvataiteen museossa, Teatterimuseossa ja Hotelli- ja ravintolamuseossa (Tallberginkatu 1 G) perjantaina 29.1.2016 klo 17–20. Klubin teema on rohkeus. Illan puhuja on oikeuspsykologi Julia Korkman, ja musiikkia esittää Siinai.

Klubille pääsee ilmaiseksi Museokortilla, jonka voi myös hankkia museoiden kassalta. Lisäksi klubi-iltana on myynnissä kolmen museon yhteislippu hintaan 9 euroa.

Puheen ja musiikin lisäksi illan aikana voi nauttia kolmen museon näyttelyistä. Valokuvataiteen museon Pimiö-näyttelyyn järjestetään klubilaisille yleisöopastus klo 19.15.

"Klubi tarjoaa Museokortin omistajille mahdollisuuden kokea museo uudella ja raikkaalla tavalla. Yhteistyö Checkpoint Helsingin kanssa on erinomainen ensimmäinen askel kohti uusia yhteistyön muotoja", tuottaja Elina Björkqvist Museoliitosta kertoo.

Museokorttiklubit järjestetään Museoliiton toukokuussa 2015 lanseeraaman Museokortin listoilla olevissa museoissa. Aiemmat klubit on järjestetty HAMissa ja Tamminiemessä. Ohjelman suunnittelusta ja tuotannosta vastaa Checkpoint Helsinki.

Tervetuloa!