Checkpoint Helsinki x Museokortti lanseeraavat Museokorttiklubin – ensimmäinen klubi-ilta HAM:ssa 20.11.

Checkpoint Helsinki ja Museokortti aloittavat yhteistyön, jonka muoto on vaihtuvissa museoissa järjestettävä klubisarja.

Museokorttiklubilla ajankohtaisia yhteiskunnallisia teemoja käsitellään puheen ja tekstin sekä elävän musiikin kautta. Jokaisessa klubi-illassa kuullaan illaan teemaan pohjautuva puheenvuoro ja musiikkiesitys.

Ensimmäinen Museokorttiklubi järjestetään HAM Helsingissä perjantaina 20.11. klo 17.30–19.00, teemana Empatia. Illan puhuja on tutkija Katri Saarikivi Helsingin yliopiston käyttäytymistieteiden laitokselta ja muusikko Eetu Floor.

Klubille pääsee ilmaiseksi Museokortilla, tai museon pääsymaksulla. Ilta jatkuu museon sulkeuduttua HAM:n naapurissa, saman kerroksen Lumière Vin & Cuisine -ravintolassa, jossa on kuohuviinitarjouksia Museokortilla.

"Museokorttiklubi yhdistää erilaisia yleisöjä, esiintyjiä ja tiloja sekä tarjoaa ilmassa oleviin aiheisiin tuoreita näkökulmia. Klubin kautta myös kutsumme museoihin uusia yleisöjä ja uudenlaista elämää", Checkpoint Helsingin toiminnanjohtaja Eva Neklyaeva sanoo.

Klubit järjestetään Museoliiton toukokuussa 2015 lanseeraaman Museokortin listoilla olevissa museoissa. Klubien sisällön suunnittelusta ja tuotannosta vastaa Checkpoint Helsinki.

"Klubi tarjoaa Museokortin omistajille mahdollisuuden kokea museo uudella ja raikkaalla tavalla. Yhteistyö Checkpoint Helsingin kanssa on erinomainen ensimmäinen askel kohti uusia yhteistyön muotoja", tuottaja Elina Björkqvist Museoliitosta kertoo.

Lisätiedot: Pia Sievinen, viestintävastaava, +358 40 5599 155, pia@checkpointhelsinki.org