Checkpoint Helsinki etsii tuotantopäällikköä

Checkpoint Helsinki on vuodesta 2013 toiminut edelläkävijän asenteen omaava nykytaideorganisaatio ja uusien avauksien tekijä. Checkpoint Helsinki kutsuu kuraattoreja ja taiteilijoita toteuttamaan taiteellisesti laadukasta ja sisällöltään puhuttelevaa nykytaidetta. Toimimme yhteistyössä erilaisten paikallisten toimijoiden kanssa ja kehitämme Helsinkiä kulttuurikaupunkina.

Etsimme joukkoomme tuotantopäällikköä, jolla on vahva kokemus nykytaiteen tuottamisesta ja erinomainen suomalaisen taidekentän tuntemus. Tuotantopäällikkö toimii ohjelmiston sisällöistä vastaavan ohjelmajohtajan työparina ja hän vastaa Checkpoint Helsingin ohjelmiston toteutuksesta ja organisaation hallinnosta. Tuotantopäällikkö työskentelee läheisesti kuraattorien ja taiteilijoiden kanssa, toimii projektikohtaisten tuottajien ja muun henkilöstön esimiehenä, vastaa projektibudjeteista ja johtaa toimiston toimintaa. Hän solmii projekteihin liittyviä yhteistyökumppanuuksia ja vastaa sopimusten laatimisesta. Tuotantopäällikön tehtäviin kuuluu myös lisärahoituksen hakeminen yhteistyössä ohjelmajohtajan kanssa.

Haemme henkilöä, jolla on erinomainen nykytaiteen ja sen toimintaympäristön tuntemus, kokemusta rahoituksen hakemisesta sekä näyttöjä projektinhallinnasta ja tuotantotyöstä nykytaiteen parissa. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa, neuvottelutaitoja ja rakkautta luovaan yhteistyöhön. Ansioiksi luetaan verkostoituneisuus alan toimijoihin sekä kokemus esimiestyöstä.

Työ alkaa 1.8.2017. Tehtävä on määräaikainen ja päättyy vuoden 2019 lopussa.

Lähetä n. 1 liuskan mittainen vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelosi osoitteeseen info@checkpointhelsinki.org. Liitä hakemukseen vähintään kahden suosittelijan nimet ja yhteystiedot.

Hakuaika päättyy 31.5.2017.

Lisätietoja: Kaija Kaitavuori, Checkpoint Helsingin Tukiyhdistys ry:n hallituksen puheenjohtaja, p. +358405473573, email k.kaitavuori@gmail.com


Checkpoint Helsingin taustaorganisaatio on Checkpoint Helsingin Tukiyhdistys ry, jonka hallitus vastaa toiminnasta. Organisaatioon kuuluu myös kuraattorivalinnoista vastaava advisory board, sekä tuotantoihin keskittyvä henkilökunta. Checkpoint Helsingin päätukija vuosina 2017-2019 on Koneen Säätiö.