Checkpoint Helsingin Tukiyhdistys ry:n kevätkokous 29.5.2017

Checkpoint Helsingin Tukiyhdistys ry:n kevätkokous järjestetään maanantaina 29.5.2017 klo 18 Koneen Säätiön Kamarissa (Tehtaankatu 21 B, 5. krs). Kokous on suunnattu Checkpoint Helsingin Tukiyhdistys ry:n jäsenille, mutta kaikki jäseneksi liittymisestä ja toiminnasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita.


Kokouksessa käsitellään kevätkokouksen sääntömääräiset asiat (ks. esityslista alla). Lisäksi vuoden alussa aloittanut uusi hallitus kertoo, mitä kevään aikana on tehty ja valottaa tulevaisuuden suunnitelmia. Kerromme myös seuraavasta projektista, syksyllä nähtävästä Uncanny Interdependences -tapahtumasta, joka on Joanna Warszan kuratoima itsenäinen jatko-osa Seurasaaren ulkomuseossa kesällä 2016 nähdylle Finnish Landscape -näyttelylle. 

Pientä tarjoilua


Kokouksen esityslista:

1. Kokouksen avaus
2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa 
3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
5. Vuoden 2016 tilinpäätös, toimintakertomus ja tilintarkastajan lausunto
6. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
7. Kokouksen päättäminenLataa vuoden 2016 toimintakertomus täältä: Checkpoint-Toimintakertomus-2016.


r.s.v.p. su 28.5. mennessä, niin saat Kamarin ovikoodin: koordinaattori Saara Karhunen, saara.karhunen@checkpointhelsinki.org / 044 0835820


Checkpointin Helsingin Tukiyhdistys ry:n hallitukseen kuuluvat vuonna 2017 varsinaiset jäsenet Satu Herrala, Kaija Kaitavuori (pj.), Toni Ledentsa, Suvi Lehtinen, Satu Oksanen ja Nestori Syrjälä (vpj.) sekä varajäsenet Noora Geagea, Tellervo Kalleinen ja Inkeri Suutari.