03/2016

Museokorttiklubi #4 – Sara Hildénin taidemuseo 18.3.

Checkpoint Helsingin ja Museokortin klubisarja vierailee Tampereella. Neljäs Museokorttiklubi järjestetään Sara Hildénin taidemuseossa perjantaina 18.3. klo 18–20.

Illan teema on eläin. Puhujavieraana on kestävän kehityksen kysymyksiin erikoistunut tutkijatohtori Markus Vinnari Tampereen yliopistosta, ja musiikkia esittää Pekko Käppi yhtyeineen. Puheen ja musiikin lisäksi illan aikana voi nauttia Carolus Enckellin näyttelystä.

Museokorttiklubilla ajankohtaisia yhteiskunnallisia teemoja käsitellään puheen ja elävän musiikin kautta. Jokaisessa klubi-illassa kuullaan teemaan pohjautuva puheenvuoro ja musiikkiesitys. Klubit järjestetään erilaisissa museoissa, keskellä näyttelytilaa.

Klubille pääsee Museokortilla, jonka voi myös hankkia museon kassalta, tai museon pääsymaksulla. Museokahvila Café Sarasta voi ostaa kuohuviiniä ja syötävää tarjoushintaan.

Museokorttiklubit järjestetään Museokortin listoilla olevissa museoissa. Ohjelman suunnittelusta ja tuotannosta vastaa Checkpoint Helsinki. 

Syksyllä 2015 lanseerattu Museokorttiklubi on järjestetty aiemmin HAMissaUrho Kekkosen museossa Tamminiemessä ja Kaapelin museoissa

Kuvat: Tellervo Kalleinen